Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


MINI JÁTÉKKONZOL - 800 JÁTÉKKAL!

MINI JÁTÉKKONZOL - 800 JÁTÉKKAL!
  • MINI JÁTÉKKONZOL - 800 JÁTÉKKAL!
  • MINI JÁTÉKKONZOL - 800 JÁTÉKKAL!

- 800+ beépített játék

- HDMI kimenet

- 4K kompatibilis

- Vezeték nélküli vezérlők

 

Egy hosszú nap után, gyereknek és felnőttnek egyaránt jól tud esni ha kiengedheti a gőzt. Mi sem lehet jobb erre a célra, mint egy egyszerűen használható játék konzol, ami még a mozgás élményét is meg tudja adni ha arra lenne szükség!

 

A több mint 800 telepített játék közül mindenki megtalálhatja azt, ami a legérdekesebb és legizgalmasabb a számára. A játékok között 30 sport játék is helyet kapott amit a vezeték nélküli irányítóval igazi mozgássá lehet alakítani. Többek között lehetőség van teniszezni és úgy lengetni a kontraollert, mint az ütőt, vagy bowlingozásnál a labdát. 

 

 

A csomagban kettő szalag is helyet kapott, amivel biztosan lehet rögzíteni a csuklóra a vezérlő karokat, elkerülve így annak kirepülését a kézből.

 

Használata rendkívül egyszerű, csak be kell dugni a TV HDMI csatlakozójába, illetve a mellékelt USB kábelt kell csatlakoztatni a TV-hez és már mehet is a szórakozás.


Mivel kettő vezérlő is a csomag tartalma, társsal/barátokkal/családdal is lehet játszani. Nincs is jobban eltöltött idő mint az, amit társaságban és mókában tölt az ember.

 

A HDMI csatlakozás ezenfelül egyet jelent azzal is, hogy monitorhoz vagy projectorhoz is használható a termék!

 

 

A játékkonzol támogatja a 4K felbontást is, tehát ha olyan TV készülékkel rendelkezünk, akkor remekül lehet élvezni a játékélményt színpompás grafikával.

 

Méretéből adódóan kényelmesen elfér zsebben, táskában, bőröndben. Bárhová el lehet vinni, legyen az egy vakáció vagy baráti összejövetel valahol. 

 

Tulajdonság:

- 4K felbontás

- Vezeték nélküli

- Méret: 15,5 x 7,5 x 5 cm 

- Súly: 184,28 gramm

 

A csomag tartalma:

- Tv stick konzol

- 2 irányító kar

- USB kábel 

A csuklópánt nem tartozék.

  • Raktárkészlet
    6 db
    Cikkszám
    holm6857
Webáruház készítés