Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Lebit színváltós USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással 5 méter-es

Lebit színváltós USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással 5 méter-es
  • Lebit színváltós USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással 5 méter-es
  • Lebit színváltós USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással 5 méter-es
  • Lebit színváltós USB LED szalag mobiltelefonos távirányítással 5 méter-es
USB portba csatlakoztatható LED szalag:
Egy hiánypótló termék érkezett az USB csatlakozós LED szalag megjelenésével, amelynek különlegessége, hogy tévéről, számítógépről, powerbankról is üzemeltethető. Segítségével nagyon egyszerűen teremthetünk hangulatvilágítást, amellyel egyúttal feldobhatjuk az unalmas nappalit vagy a hétköznapi hálószobát is!

Könnyű mobiltelefonos vezérlés.

Csatlakoztassa okostelefonjához Bluetooth-on keresztül, és automatikusan kapcsolja be a világítást a  aplikáció segítségével. Próbáljon ki több világítási módot - váltson világítást , vagy hagyja, hogy a fények a telefonon lejátszott dalok szerint változzanak.

Az 5 Voltos kimenetű USB porttal rendelkező eszközökről bátran üzemeltethetjük ezt a LED csíkot. Egyszerűen csak becsatlakoztatjuk az USB porta és máris élvezhetjük a csodálatos hangulatfényt! Felszereléséhez-összeállításához nem szükséges szakértelem, mindössze néhány másodperc alatt üzembe helyezhetjük!

Beépített színváltós RGB LED chipek:
A színes világítás mindenkit elvarázsol, de ezen a LED csíkon speciális RGB LED chipek kerültek elhelyezésre, amelyek igény szerint változtatják a fény színét! Választhatjuk az egyszínű fehér, kék, piros, zöld, sárga, narancs, pink, stb színeket; de akár fényjátékokat is elindíthatunk (lassú színátmenet, gyors villogás, stb), sőt még a fényerőt is szabályozhatjuk!

A csomagban lévő 5V LED szalag 1 ledenként vágható, gyakorlatilag 35 mm-ként találunk vágási pontot a LED csíkon. Ezáltal könnyű méretre igazítani, nagyon jól méretezhető bármilyen szűk helyre.

Az USB-s RGB LED csík felszerelése:
Az  RGB LED-ek egy hajlékony szalagra kerültek felszerelésre, melynek hátoldala öntapadós.  Flexibilitásának köszönhetően nemcsak lapos felületekre lehet rögzíteni, hanem enyhén íves felületekre! Kiválóan megtapad a tévé, monitor hátulján, de akár a MDF és PVC anyagon is.
 
A felszerelés során arra legyünk figyelemmel, hogy elektromos készülék esetében ne a leginkább melegedő pontra szereljük fel a led csíkot, mert az nemcsak a LED-ekre lehet káros hatással, hanem az öntapadós ragasztóra is(a meleg hatására leválhat a felületről).

Alkalmazási területek:
 - okos tévé, monitor háttérvilágítás (sötétben való tévézéskor csökkenti a szem megerőltetését, azáltal hogy megvilágítja a képernyő környezetét)
 - számítógépasztal dekorációs világítás
 - billentyűzettartó funkcionális megvilágítás
 - kempingezés, sátorozás kiegészítő fény (pl. Power Bankról üzemeltetve)
 - 5V DC kimenetű USB csatlakozórólbármilyen környezetben, pl. ágy dekorvilágítás, szekrény belső világítás
 

  • Raktárkészlet
    71 db
    Cikkszám
    holm3668
Webáruház készítés