Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Akupunkturás masszírozó papucs

Akupunkturás masszírozó papucs
  • Akupunkturás masszírozó papucs
  • Akupunkturás masszírozó papucs
  • Akupunkturás masszírozó papucs

A talpmasszázs során a papucs a talp akupresszúrás pontjait stimulálja. A masszázsfejek finoman, optimális intenzitással masszírozzák a talpat.

A talp egészsége nem csak a járóképességre van hatással, hanem a szervezet egészére. Ezernyi idegvégződés áll szoros kapcsolatban az egész szervrendszerrel, amelyekre az Akupresszúrás Papucs viselése már napi 15 perc használat után is kifejti jótékony hatásait.

Az akupresszúrás masszázspapucs viselete lehetővé teszi, hogy akár minden nap élvezhesse a tradicionális lábmasszázs-adta pozitív hatásokat vagyonok kifizetése nélkül.

 

Az akupresszúrás talpmasszázs egy ősi tradícióra visszavezethető kínai gyógymód. Lényege, hogy a talp energetikai pontjait masszírozva számos pozitív egészségügyi hatás érhető el, többek között a szerv és - immunrendszer terén is. Emellett jótékonyt hatást gyakorol a stresszre és a vérnyomásra is. Akupresszúrás masszázsért manapság már nem szükséges időpontot foglalni masszázs szalonokba, hiszen pontosan erre a célra fejlesztették ki az akupresszúrás papucsot.

Hossza 29 cm

  • Raktárkészlet
    0 db
    Cikkszám
    holm3605
Webáruház készítés