Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Digitális alkohol szonda kulcstartóval

Digitális alkohol szonda kulcstartóval
 • Digitális alkohol szonda kulcstartóval
 • Digitális alkohol szonda kulcstartóval

Digitális alkohol szonda segítségével könnyen, egyszerűen és gyorsan mérheted meg az alkoholszintedet. Az alkoholszonda méretéből adódóan akár az autó kesztyűtartójában is elfér. Kiválló választás lehet házibulik, partyk alkalmával a készülék. A kütyü LCD kijelzővel rendelkezik, sötétben világít hogy mindig pontos méréseket csinálj.

 

 

Cherry queen konyakmeggy

Az alkoholos-meggyes bonbonnál szinte nem is volt kérdés, hogy jelezni fog az alkoholszonda. Az összetevők között szerepel etil-alkohol is, a dobozon konkrétan az áll: az alkoholtartalom legfeljebb 5 százalék(V/m). Gabi igazi hős volt, elvállalta, hogy megeszik annyi konyakmeggyet, amennyit csak tud. Négy darabig jutott. Közvetlenül az első elfogyasztás után a szonda 0,5 ezreléket jelzett. Tíz perccel később 0,4 ezreléket. Szóval, ha hétvégi családi látogatáson előkerül a kredencből a már többször  továbbajándékozott konyakmeggyes bonbon, érdemes legalább fél órát várni indulásig.

 Tulajdonságok:
Tartomány: 0,00% – 0,19%BAC vagy 0,0 – 1.9g / l
2 mértékegység: %BAC és g/L
2 x AAA elemmel működik.
Méretek: 11cm x 7cm x 2,5 cm
Szín: fekete

Kérem vegye figyelembe, a termék higéniás készüléklnek minősül, használat esetén csak garanciális cserével tud élni. Az ide tartozó törvények értelmében.Elállásra nem jogosult!

Amennyiben megvásárolja a terméket ennek tudatában teszi!


A kütyü használata:
A használata pofonegyszerű, csak nyomd meg a Power (bekapcsoló) gombot, a készülék máris bekapcsolt. 10 másodperc múlva - közben a készülék felmelegszik (warm up felirat) már fújhatod is a szondát. 5 másodperc fújás után már látszik is az eredmény.

 


Mit rejt a kütyü doboza?
- Digitális alkohol szonda kulcstartóval

 

 


 

 

 

 • Színek
  Raktárkészlet
  58 db
  Cikkszám
  holm3284
Webáruház készítés