Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


MW5000 Lépegető gép

MW5000 Lépegető gép
  • MW5000 Lépegető gép
  • MW5000 Lépegető gép
MELYEK AZ MW5000 LÉPCSŐZŐGÉP ELŐNYEI?

Otthoni alakformáláshoz kardio- és izomerősítő edzéssel. Az MW5000 lépcsőzőgép teljeskörűen, a mély izmokat igénybe véve dolgoztatja meg a hasizmokat és az alsótest izmait (a combot, a farizmot, a vádlit, stb.). Tervezőmérnökök úgy döntöttek, olyan lépcsőzőgépet alkotnak, mely könnyedén használható és egyszerűen, gyorsan üzembe helyezhető.

MINDEN, AMIT A LÉPCSŐZŐGÉPRŐL TUDNI KELL!

Az lépcsőzőgépen végzett edzés egyszerre dolgoztatja meg az izmokat valamint a szív- és érrendszert. Az edzések során fejlődik a tüdőkapacitás és a mozgáskoordináció. Az edzést 3-5 perces bemelegítéssel kezdd! Ezt követően eddz 20-30 percig, hogy megdolgoztasd a mélyizmokat! Az edzést követően, levezetés gyanánt végezz néhány nyújtógyakorlatot, hogy növeld izmaid rugalmasságát és elkerüld a sérüléseket!

TEDD NEHEZEBBÉ AZ EDZÉST ÉS FEJLŐDJ!

Ha a deréktáji izmokat és a hasizmokat szeretnéd erősíteni, minden lépésnél forgasd el a csípődet oldalra! Ez több erőfeszítést igényel, de teljesebb edzést biztosít.

ÉLJ A 4 FUNKCIÓS KIJELZŐ NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEKKEL!

Az ismétlésszámot, az edzés idejét, a tempót és az edzés során elégetett kalóriák számát megtekintve nyomon követheted fejlődésedet és az edzés menetét. Az adatokat elemezve lehetőséged nyílik edzésről edzésre nyomon követni a fejlődésedet.

AZ MW5000 LÉPCSŐZŐGÉP KÖNNYEN MOZGATHATÓ ÉS TÁROLHATÓ

Kompakt kialakításának és kis méretének köszönhetően könnyedén mozgathatod egyik helyiségből a másikba. Kevés helyet foglal, így edzés után egyszerűen tárolható.

STABIL KIALAKÍTÁS A BIZTONSÁGOS MOZGÁSÉRT

Az MW5000 lépcsőzőgép csúszásgátló lábakkal és pedálokkal rendelkezik, hogy maximális stabilitást biztosítson az edzés során.


Méret:35,2 x 22,2 x 42 cm
Súly: 7,4 kg

Anyagösszetétel
Szerkezet:
100% Acél
 
Külső anyagok:
100% Polipropilén
Kezelési útmutató: tisztítsd nedves ruhával!.
Vízszintes helyzetben tárolja! Szabadtéren nem tárolható!
Maximális teherbírás: 100 kg. 
  • Raktárkészlet
    0 db
    Cikkszám
    holm2115
Webáruház készítés