Plată cu cardul
TOP produse
Ofertă de produse
Detalii produs


Megsafe vezeték nélküli mágneses iPhone töltő

 Megsafe vezeték nélküli mágneses iPhone töltő
  •  Megsafe vezeték nélküli mágneses iPhone töltő

Fedezze fel a kényelmet és a hűvös szellőt a hordozható,  babakocsi ventilátorunkkal, amely tökéletes kiegészítője lehet a kempingezésnek, az íróasztalnak, a golfkocsinak, és még sok másnak. Segítségével könnyedén élvezheti a nyári napokat.

 

A zajmentes hűtés érdekében a ventilátorunk kefe nélküli motorral van felszerelve, így elkerülheti a kellemetlen zajokat. Választhat az alacsony, közepes és magas sebességbeállítások közül, hogy a saját preferenciájának megfelelően élvezhesse a hűvös levegőt.

 

A kisgyermek biztonsága mindig elsődleges fontosságú számunkra. Ezért terveztük a ventilátorunkat úgy, hogy lapát nélküli legyen, és finom hálóval legyen ellátva. Így nyugodtan használhatja babakocsi ventilátorként, babaventilátorként a kiságyba vagy babaülés ventilátoraként az utazások során.

 

A rugalmas állványlábaknak köszönhetően a ventilátorunk bármilyen helyen használható. Állhat egy asztalon, vagy csavarható oszlopok és felső rudak köré. Kiválóan működik mini asztali ventilátorként, kempingventilátorként vagy akár golfkocsin, kerekesszéken vagy kerékpáron is.

 

A ventilátorunk nem csak egyszerű elemes működésű. Nagy, 2000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 8 órás folyamatos szellős működést tesz lehetővé. Csak csatlakoztassa laptopjához, tápegységéhez vagy hálózati adapteréhez, és 3 óra alatt teljesen feltöltheti.

 

Emellett a ventilátorunk lenyűgöző megjelenéssel rendelkezik. Lapát nélküli kialakításával és aranyos, medúza ihletésű formájával a babakocsin vagy bármely más helyen is stílusos dekoráció lehet.

  • Stoc
    26 db
    Numar articol
    holm3696
Creare magazin online