Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Pole Dance rúd

Pole Dance rúd
 • Pole Dance rúd
 • Pole Dance rúd
 • Pole Dance rúd

Táncrúd variálható hosszal, mely maximálisan 2,74 m-es mennyezethez alkalmas.

   

  Forgó vagy statikus - minden gyakorlásra és pole dance, pole fitness és aerobic figurára. Egyszerű felszerelés és biztonságos elhelyezés fúrás nélkül. A  pole dance táncrúddal otthonába, klubjába vagy bárjába professzionális tánc és fitness készüléket hoz. A pole fitness világában erőnléti és az állóképességet megcélzó gyakorlatokkal tud belemerülni vagy akrobata figurákkal és így az izomerősítő és esztétikai sportprogramnak otthonában is hódolhat.

  Az edzés és a tánc közötti átmenet fokozatos, amikor kimeríti  rúd előnyeit, a testi feszültséggel valamint az egyensúllyal a földi vonzerőt tudja bevonni. A professzionális szintet a táncrúd főképp azzal éri el, hogy kiszabadul a merevségéből és Önnel együtt forog.

  Az ön mozdulatai és tánca ezzel folytonosabbak és hatékonyabbak lesznek. Néhány másodperc alatt a pole dance rudat a forgás és a statikusság állapota közé lehet beállítani, és így probléma nélkül alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

  A rúd szilárdan a padló és a mennyezet közé van zárva a rögzítőrendszernek köszönhetően - lyukak fúrása nélkül. A 2,74 m magasságig tartó mennyezetekkel játékosan elbír.

  Gyorsan felszerelhető és nem hagy lenyomatot vagy karcolatot maga után.

  A professzionális szabványok alapján a pole dance rúdtánc esetén az átmérő mérete kényelmes 45 mm, mely könnyen megfogható. Így mindig mindent ellenőrzése alatt tarthat majd és biztonságosan foroghat a táncrúdon. 

  • Raktárkészlet
   0 db
   Cikkszám
   holm1297
  Webáruház készítés