Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Babasétáltató, járássegítő

Babasétáltató, járássegítő
  • Babasétáltató, járássegítő
  • Babasétáltató, járássegítő
  • Babasétáltató, járássegítő

A babasétáltató, járássegítő tulajdonságai:

- Mérete: 52-62 cm-ig állítható

- Színe: Narancssárga és kék

Mit rejt a termék doboza?

1 db babasétáltató, járássegítő

pipa A sétálni tanulás közös játékká válik!

pipa Felemelheted és forgathatod a kicsit, így játékra is kiváló!

pipa Minden eddigi módszernél egészségesebb!

pipa Ha járni tanul a gyermeked, kötelező termék!

Most tanul, vagy fog tanulni járni a gyermeked? Vagy valamelyik barátodnak, családtagodnak egy babaváró ajándékot szeretnél? Ez a babasétáltató, járássegítő minden gyermek számára kötelező, sokkal egészségesebb lesz vele a tanulás!

A szakértők óva intenek attól, hogy a gyereket kézen fogva tanítsuk járni, ugyanis ezzel jelentősen késleltetjük a gyermek mozgásfejlődését, valamint a természetes egyensúlyának fejlődését is, így bátortalanabb lesz elindulni a későbbiekben. A bébikomp használata sem ajánlott, ugyanis akadályozza a járásbiztonság kialakulását, valamint a szem-láb koordináció fejlődését és az alsó végtagok összehangolását is.

Ez a járássegítő ezeket a problémákat védi ki és nyújt megoldást rájuk. A gyermek szabadon szaladgálhat és sétálhat, te hátulról, a fogóka segítségével vigyázol rá és segíted őt. Így a tanulásból igazi, közös játék lesz.

A fogóka segítségével gyermeked számára is kényelmesen, könnyedén emelgetheted, mely szintén egy kiváló és a kicsi által is garantáltan imádott játék lesz majd!

A termék minden járni tanító kisbabás szülő számára kötelező (kb. 6-14 hónapos korig), gyermeked egészségét, fejlődését és a te kényelmed, gyermekeddel töltött időd növelését is elősegítve ezzel.

  • Raktárkészlet
    126 db
    Cikkszám
    holm0136
Webáruház készítés