Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


NITRO Chiptuning OBDII Diesel

NITRO Chiptuning OBDII Diesel
  • NITRO Chiptuning OBDII Diesel
  • NITRO Chiptuning OBDII Diesel
  • NITRO Chiptuning OBDII Diesel

Plug and Drive készülék a személygépkocsik teljesítményének növelésére. Elég csatlakoztatni az OBD2 csatlakozóhoz a teljesítmény- és nyomatéknövekedés érdekében. Nincs szükség további beállításokra. A készülék automatikusan elvégzi járműve elemzését, és a maximális hatás érdekében beállítja a szükséges beállításokat. A beállítások csak a gyártó által megadott szabványon belül történnek. Nem károsítja a motort vagy a jármű egyéb részeit.

Az eredmények ugyanazok, mint amikor a szoftvert speciális szolgáltatásokban módosítják. Az árkülönbséggel és a jármű eredeti beállításainak könnyű visszaállításával. Miután leválasztotta a készüléket az OBD2-csatlakozóról, a jármű automatikusan visszatér az eredeti beállításokhoz. Nincs szükség további beállításokra.

Az OBD2 chiptuning a vezérlőegység jelének megváltoztatása alapján működik. Ez a vezérlőegység újratérképezése. Automatikusan érzékeli az Ön vezetési szokásait, és új ütemtervet hoz létre a vezérlőegységben, amely 35%-kal növeli a motor teljesítményét és 25%-kal a nyomatékát.

A piros teljesítményfokozó készüléket az OBD2 protokollt támogató járművek dízelmotorjaihoz tervezték.

 

 

NitroOBD2 telepítés és kalibrálás

1. Húzza ki a kulcsot a gyújtásból.
2. Csatlakoztassa a készüléket az OBD2 csatlakozóhoz
3. Tegye be a kulcsot a gyújtásba, és fordítsa a kulcsot az első fokozatba (ne indítsa el az autót).
4. Nyomja meg a Reset gombot körülbelül 5 másodpercig. A gomb felengedése után várjon körülbelül 30-50 másodpercet. (a készülék kommunikálni fog az ECU-val, és kapcsolatot létesít vele)
5. Indítsa be a motort.

Miután 200 km-t vezetett a csatlakoztatott eszközzel, a NitroOBD2 a vezetési módnak megfelelően automatikusan beállítja a motor teljesítményét.

  • Raktárkészlet
    57 db
    Cikkszám
    holm3761
Webáruház készítés