Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


D18 okoskarkötő

D18 okoskarkötő
 • D18 okoskarkötő
 • D18 okoskarkötő
 • D18 okoskarkötő

A jövő végül itt van A stílusos D18 okosórával könnyedén hozzáférhet az okostelefon összes szabványos funkciójához, anélkül, hogy ki kellene vennie az okostelefonját.

A vízálló kivitelű sportóra rengeteg okos funkcióval van felszerelve. Beletartozik a multisportmód, lépésszámláló, alvásmonitor és elégetett kalória számláló. Ezen felül még automatikusan tudja mérni a vérnyomást, pulzust és a véroxigén szintet, melyek az óra kijelzőjén is megjelennek, de a telefonos alkalmazásban egyszerűen visszanézhetők. A teljesség élményéért a hívásokat és értesítéseket is jelzi az óra, így sokkal kényelmesebb életvitelt tud folytatni.

A D18 Okosóra nem csak az életet teszi kényelmessé, de az egészségünket is felügyelhetjük vele, nagyon elegáns vagy sportos formában.

Funkciók:

Az alábbi funkciókkal látta el a gyártó:

Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, vérnyomásmérés, véroxigénszint mérése, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, stb.)

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések, hívás, SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése

Egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés

Sport módok:

Sport során különféle adatokat rögzít:

 • sebesség
 • távolság
 • pulzus
 • stb.

Az eltárolt eredmények később visszanézhetők.

Szoftver:

Valódi operációs rendszerrel, mint amilyen pl. az Android, vagy a Wear OS) nem rendelkezik, a firmware felelős a működéséért. Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is Android és iOS rendszerekre, amellyel hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is, mint például a lépésszámláló, pulzus, vérnyomás, véroxigén mérés, stopper. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal, tablettel.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  holm1327
Webáruház készítés